Egyszemélyes Hadsereg Film

Sun, 03 Jul 2022 18:20:13 +0000
A Delta Kommandó ból könnyen lehetett volna a Top Gun hoz hasonló propagandafilm, ám a Delta alapítója és első parancsnoka, Charles Beckwith undorodva otthagyta a projektet, amikor ráébredt, hogy az alkotókat nem a valóság érdekli. A mellékszerepet játszó Lee Marvin a forgatás során már nagyon beteg volt, ez volt az utolsó filmje. A Delta Kommandó ütős akcióival földön, vízen és levegőben még ma is levesz minket a lábunkról. A film sikere kitermelt egy haloványabb folytatást is. 3. A csend kódja (1985) Chuck Norris nagy bajban A csend kódjában A csend kódjá t a New York Times annakidején Chuck Norris Piszkos Harry-filmjének titulálta, a színészt pedig Piszkos Chuckie-ként kezdték emlegetni. Nem véletlenül. A forgatókönyvet valóban a harmadik Piszkos Harry-sztorinak szánták, de Clint Eastwood megvétózta. A csend kódja kilóg a Chuck Norris-kánonból, mert nem akció-, hanem ízig-vérig zsarufilm. A kollégájára valló, és ezért társai rokonszenvét elvesztő rendőr főhőse magára marad két szembenálló bűnbanda között.
  1. That wowed locarno
  2. Egyszemelyes hadsereg film
  3. Egyszemélyes hadsereg teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu
  4. Archives
  5. Egyszemélyes hadsereg - DVD Amerikai akciófilm, Chuck Norris

That wowed locarno

Ilyenkor mindig elfog a nosztalgia, és akármennyire is átlagosnak tűnik a film előzetese vagy a tartalma, mindig kíváncsi leszek az adott produkcióra. Pont ez a helyzet állt fenn ennél az alkotásnál is, de még a számos hibája ellenére is élveztem eme filmet. Na de nézzük, h... Vagy meghalsz hősként, vagy megéred, hogy bűnözővé válsz.

Egyszemelyes hadsereg film

Értékelés: 14 szavazatból Igaz történeten alapuló vígjáték egy amerikai építőmunkásról, Gary Faulknerről, aki fejébe veszi, hogy Pakisztánba és Afganisztánba utazva elfogja az Al-Káida vezetőjét, Oszáma Bin Ládent. Stáblista: Szerkeszd te is a! Ha hiányosságot találsz, vagy valamihez van valamilyen érdekes hozzászólásod, írd meg nekünk! Küldés Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!

Egyszemélyes hadsereg teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu

Főoldal TV műsor DVD / Blu-ray Filmek Színészek Rendezők Fórumok Képek Díjak (A Force of One, 1979) A kaliforniai rendőrség szigorúan titkos, kábitószer-ügyben nyomozó beépített ügynökei sorra tűnnek el, majd később holtan találnak rájuk. A színfalak mögött tevékenykedő ügynökök ugyanis egyre közelebb kerülnek ahhoz, hogy lebuktassanak egy igen befolyásos, nagy hatalmú maffiavezért. Valaki azonban sorban iktatja ki a csapat sokat tudó tagjait. A gyilkos csupán egyetlen nyomot hagy maga után, a kungfu-harcosok jelét. Ezért a rendőrség Matt Logan karate-bajnokot, a keleti harcművészetek szakértőjét kéri fel. hogy segítsen leleplezni a drogkereskedőket és megtalálni a gyilkost. Logan hamarosan rájön, hogy áruló van a rendőrség kötelékében és az szolgáltatta ki az ügynökök neveit... Nemzet: amerikai Stílus: akció Hossz: 85 perc Ez a film a 15590. helyen áll a filmek toplistáján! (A Filmkatalógus látogatóinak osztályzatai alapján. ) Mi a véleményed erről a filmről? nem láttam szörnyű gyenge átlagos jó szenzációs Egyszemélyes hadsereg figyelő Szeretnél e-mail értesítést kapni, ha az Egyszemélyes hadsereg című filmet játssza valamelyik tévéadó, bemutatják a hazai mozik, vagy megjelenik DVD-n vagy Blu-ray lemezen?

Archives

Ma ünnepli a 82. születésnapját a '80-as évek akciósztárja, Chuck Norris, aki megizzasztotta Bruce Lee-t, fenéken billentette az ördögöt, és halhatatlanná tette magát a filmes mémek világában. A népszerű filmes harcművész előtt legjobb filmjeinek listájával tisztelgünk! Bár többször keltették már halálhírét, az egykori karate világbajnok filmszínész, aki nem mellesleg két saját harcművészeti stílust teremtett, köszöni szépen, jól van. Legutóbb két éve láthattuk a képernyőn a Hawaii Five-0 tévésorozat fináléjában. Mostanában egy texasi ranchon él, és a nevével fémjelzett ásványvíz palackozó céget igazgat, valamint ő a Glock fegyvergyártó cég arca. Életének mémjeihez méltó tényeiről itt írtunk korábban; nem csoda, hogy mellette a '90-es évek akcióhősei mind feláldozhatóknak tűnnek. A továbbiakban lássuk a nézők által legjobban értékelt filmjeit. 10. Néma düh (1982) Chuck Norris és Ron Silver a Néma dühben A Néma düh egy Frankenstein-sztoriba oltott thriller, amely túlzásba viszi a(z ál)tudományoskodást, és próbálja Chuck Norrist összebékíteni a horrorral.

Egyszemélyes hadsereg - DVD Amerikai akciófilm, Chuck Norris

Egyszemélyes hadsereg - film+ TV műsor 2020. január 2. csütörtök 08:40 - awilime magazin Bejelentkezés Várj... Adatok mentése... TV csatorna sorszáma Itt megadhatod, hogy ez a csatorna a TV-dben hányas sorszám alatt látható: 08:40 10:25-ig 1 óra 45 perc 6, 33 Amerikai akciófilm (1979) Film adatlapja A kábítószer-ügyben nyomozó beépített ügynökök sorra tűnnek el, majd később holtan találnak rájuk. A rendőrség Matt Logan (Chuck Norris) karatebajnokhoz fordul segítségért. Logan hamarosan rájön, hogy áruló van a rendőrség kötelékében, és az ő szolgáltatta ki a titkos ügynökök neveit… Filmelőzetes: Egyszemélyes hadsereg Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz! Műsorfigyelő Műsorfigyelés bekapcsolása Figyelt filmek listája Figyelt személyek listája Beállítások Hogyan használható a műsorfigyelő? Filmgyűjtemény Megnézendő Kedvenc Legjobb Filmgyűjtemények megtekintése

[ törölt felhasználó] 2017. augusztus 7. 09:39 1 Kis genyó lesből támadó. 1 2017. 09:40 2 Ja, és nem lövöldözés, hanem lődözés. _V_ 2017. 10:13 3? a417168 5 Sheldon 2017. 12:11 4 Nem tudod véletlenül a film címét? Érdekelne. #4 2017. 14:40 5 @kinglog2000: Prancsolj: (És nem akarok arról mesélni, mennyi szenvedés árán szereztem meg a linket) 2 #5 2017. 20:00 6 @Csirkeláb: Te egy Úr vagy!! Köszönöm!!! A szenvedésed pedig magában hordozza majd a jutalmát! sz16 2017. augusztus 8. 00:12 7 A kinai Vaszilij Grigorjevics Zajcev százados amugy vigjáték vagy valami parodia??? 0 #7 2017. 13:14 8 @sz16: igen. A hozzászóláshoz be kell jelentkezned. Belépés, vagy ingyenes regisztráció!

  1. A hídépítés záróköve
  2. Egyszemélyes hadsereg - ISzDb
  3. Egyszemélyes hadsereg teljes film | A legjobb filmek és sorozatok sFilm.hu
  4. Egyszemélyes hadsereg • Film • TvProfil
  5. Egyszemélyes hadsereg · Film · Snitt
  6. Egyszemélyes hadsereg film streaming
  1. Kulka janos szinesz betegsege
  2. Lelki beteg vagyok
  3. Máltai nyaralás repülővel
  4. Képeslap házassági évforduló