Mezokovesd Balneo Hotel

Sun, 03 Jul 2022 18:20:18 +0000

Tartalmas egy hetet tölthetünk tehát a régióban: de lássuk, Mezőkövesd mi mindent kínál! Mezőkövesd egyik nevezetessége Zsóry Fürdő Élő hagyományok: a Hadas városrész A matyó hagyományok megismeréséhez ideális terepet jelent a Hadas városrész meglátogatása. Kis területet foglal magában, ám annál érdekesebb ez a skanzenszerű városrész, ahol a hagyományos építészet a jellemző. Néhány állandó lakója is van a negyednek, melynek nevében a hadas jelző a hadakra, azaz nemzetségekre, atyafiságokra utal, amelyek ezt a területet lakták. A helyben élők már meglehetősen kevesen vannak a negyedben, amelyben az alkotóházak és a Kisjankó Bori tájház mellett megtaláljuk a nemrégiben megújult Hadas Látogatóközpontot is. A központban egy kisebb, de annál érdekesebb interaktív kiállítás is helyet kapott: itt azon túl, hogy megismerkedhetünk a matyó élettel és hagyományokkal, belehallgathatunk a népdalkincsbe, egy különleges hologúla segítségével figyelemmel kísérhetjük, hogyan is öltötték fel annak idején a matyók jellegzetes viseletüket, virtuálisan pedig egy-egy fejfedőt magunk is felpróbálhatunk.

  1. Mezőkövesd balneo hotel madrid
  2. Mezőkövesd balneo hotel v
  3. Mezőkövesd balneo hotel jerusalem
  4. Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

Mezőkövesd balneo hotel madrid

31 Kedvezményes hétköznapi szobaár félpanzióval (min. 2 éj) 17. 475 Ft / fő / éj ártól / félpanziós ellátás / wellness részleg használata / fürdőköpeny használat / ingyenes wifi / Félpanzióval (reggeli vacsora) Megtekintés Kedvezményes hétvégi szobaár félpanzióval a Balneo Hotelben (min. 31 Kedvezményes hétvégi szobaár félpanzióval (min. 2 éj) 21. 475 Ft / fő / éj ártól / félpanziós ellátás / wellness részleg használata / fürdőköpeny használat / ingyenes wifi / Félpanzióval (reggeli vacsora) Megtekintés Húsvéti akció félpanzióval a Balneo Hotelben (min. 3 éj) 2022. 04. 15 - 2022. 18 Húsvéti akció félpanzióval a Balneo Hotelben (min. 3 éj) 28. 600 Ft / fő / éj ártól / félpanzió / wellness részleg használat / fürdőköpeny használat / ingyenes wifi / Félpanzióval (reggeli vacsora) Megtekintés

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést! >> >> >> >> Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd 4, 3 Kategória Négy csillagos szálloda Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd bemutatkozása A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezőkövesden, az Európa-szerte elismert Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található. Vendégei együtt találják meg itt a rehabilitációt a fürdés élményével, a rekreációs kezeléseket a különböző aromás fürdőkkel, valamint a konferenciák, rendezvények kiváló helyszínét. Jártál már itt? Írd meg a véleményed! Ezek a szállások is érdekelhetnek Legjobb ár 2022. 12. 22-ig Saliris Resort Spa & Konferencia Hotel Egerszalók 100. 000 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Szuper Palota napok 2022. 22-ig Hunguest Hotel Palota Lillafüred 78. 121 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Tavaszváró 2022. 05. 30-ig 54. 990 Ft / 2 fő / 2 éj-től félpanzióval Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd vélemények Jó 2022. március 20. családjával járt itt Az ittjá alapján választottam ezt a helyet.

Nem vagyok túlságosan megelégedve a szállodával. A személyzet egy része flegma. Az ételek és italok középszerüek. A bútorzat leharcolt. A wellness részelg viszont nagyon jó! A gyerekekre is nagyon oda van figyelve. Játszó szobában sok játék van. 4 Személyzet 4 Tisztaság 3 Ár / érték arány 3 Kényelem 4 Szolgáltatások 4 Étkezés 5 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Átlagos 2021. november 20. a párjával járt itt 202111 15én érkeztünk recepción egyedül voltunk bejelentkezés gyors volt pár perc múlva kaptuk a papirokat, amely idegen névre szólt, sürgés forgás kaptunk egy másik kártyát felmentünk a szobába benyitottunk, kiderült hogy a szobába már laknak, idegen emberekre rányitottunk, rendkívül kellemetlen percek, le a recepcióra fél óra ügyintézgetés után másik szoba szerencsére ebben nem laktak. 2 Személyzet 4 Tisztaság 2 Ár / érték arány 4 Kényelem 2 Szolgáltatások 2 Étkezés 4 Elhelyezkedés Milyennek találod ezt az értékelést? Hasznos 1 Vicces Tartalmas Érdekes Átlagos 2021. a párjával járt itt a bejelentkezésnél katasztrofális bakival indultunk, az én nevemre szóló szobához tartozó kártyát kiadták másnak... miután felfedtem a hibát, megkaptuk ugyan azt a szobát, belépő kártyával együtt... ennek az lett a következménye, hogy a már tévesen beköltözött vendégekre simán rányitottunk az ugyan oda szóló szobakártyával.

Mezőkövesd balneo hotel v

Családoknak nagyszerű a Wellness részleg is és a környéken lehet sokat sétálni is a Városban is, sok a látni való! Kipihentünk magunkat. Sokat halottunk már erről a szállodáról. Azért is szerettünk volna ide jönni mivel a gyógyvíznek nagyon jó hatása van olyan betegségekre ami mindennaposak már. Így sikerült itt olyan kezeléseken is részt venni amelyek segítenek a mindennapos stresszt kiheverni. A környék csendes és a szállodában mindent megkaptunk amit szerettünk volna. Jókat ettünk és pihentünk, sétáltunk és olyan kellemes volt az itt tartózkodásunk hogy feltétlenül újra jövünk. Rendszeresen járunk wellness hotelekbe, de eddig ez tetszett nekünk a legjobban. A szoba tiszta volt, az ágyak kényelmesek. A wellness részlegben pedig bőven lehet mindenféle szolgáltatás közül válogatni. Család, nagyobb gyerekkel A hotel nagyon szép és jó helyen van. A szobák szépek és a kilátás is jó. Jól éreztünk magunkat a szobák kényelmesek és tisztaság van mindenhol. A Wellness rész ebben a hotelben csodálatos!

Mezőkövesd balneo hotel jerusalem

Kattintson a képre, galéria nyílik! Ár: 83. 600 Ft Kedvezmény: 27% Város Mezőkövesd - Zsóry Fürdő Mezőkövesd és Zsóry Fürdő szállodája a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness**** több mint egy wellness hotel. Saját gyógyvízzel, élmény és úszómedencével rendelkezik és balneoterápiás kezelések is igénybe vehetőek. Ennyi vásárolható még ezen az áron: 1 voucher Leírás és Paraméterek A pihenés és az egészség minden ember álma. Ezt az álmot hivatott megvalósítani a Balneo Hotel Zsori****. Egészség, harmónia, luxus, kényeztetés, vitalitás, ínyenc gasztronómia és széles spektrumú wellness szolgáltatások. Vitalitásunkat testünk és lelkünk egészsége együtt befolyásolja. Ezt a harmóniát erősítik, és a fiatalságérzetünket javítják a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda programjai, valamint speciális ételkínálata. A szállodát 2021. év elején felújították. Az utalvány tartalma: Elhelyezés classic kétágyas szobában 2 éjszakára 2 fő részére Félpanziós ellátás (bőséges büféreggeli és büfévacsora) Wellness részleg használata ((belső- és külső, élmény- és 2 Zsóry-vizes gyógymedence, finn szauna, infra szauna, gőzkabin, jég-, és sókabin) Felnőttek részére fürdőköpeny és wellness törölköző WiFi IFA a helyszínen fizetendő A szállóvendégek gépjárművei térítés ellenében parkolhatnak a szálloda parkolójában.

A Lobby Bár különlegessége a rendkívül széles ásványvíz és pálinkaválaszték. A Lobby Bárból természetesen nem hiányozhatnak a legjelesebb magyarországi borászok nedűi, valamint az egri és bükkaljai borok sem.

mezőkövesd balneo hotel

Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness Mezôkövesd vélemények - Jártál már itt? Olvass véleményeket, írj értékelést!

Cím: 3400 Mezőkövesd, Fülemüle út 2. Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 Szobafoglalás Fax: +36-1-227-9614 Az Ön által választott csomag lejárt. Kérjelm válasszon a további akciós csomagajánlataink közül. Akciós csomagok - Árak - Balneo*** Thermal Hotel Zsori - akciós termál hotel Zsóry Mezőköveden: 🌷 Akciós hétköznapok a Balneo Hotelben (min. 2 éj) (Időszak: 2022-01-02 - 2022-05-31) Kedvezményes hétköznapi szobaár félpanzióval (min. 2 éj) 17. 475 Ft / fő / éj ártól / félpanziós ellátás / wellness részleg használata / fürdőköpeny használat / ingyenes wifi / Balneo Hotel*** Zsori Mezőkövesd - Akciós Balneo Termál Hotel Zsóry Mezőkövesden Szabad szoba keresése és árellenőrzés FIGYELEM! Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat! Az akciós csomagajánlatokért, kattintson ide.

  • Kétmilliárdos fejlesztés után négycsillagossá vált a mezőkövesdi Balneo Hotel - Hírnavigátor
  • Mezőkövesd balneo hotel &
  • Balneo Hotel*** Zsori Mezőkövesd - Akciós Balneo Termál Hotel Zsóry Mezőkövesden Mezőkövesd
  • Őszibarackos túrós süti | Sütök – Főzök, a Tepsziből
  • Mezőkövesd balneo hotel
  • Szeptember 29. - Szent Mihály napja | Gyermekkönyvtár

2022. ápr 1. 12:49 Izgalmakat rejt a Matyóföld szíve / Fotó: Mezőkövesd Tourinform Budapesttől másfél óra autótávolságra fekszik Mezőkövesd üdülőövezete, középpontjában a Zsóry Fürdővel. A fürdő története hasonlít az ország többi gyógyvízlelőhelyéhez, olajat kerestek és valami egészen mást találtak. De Mezőkövesd városa nemcsak emiatt érdemel kiemelt figyelmet. Kulturális szempontból sem elhanyagolható település, a Matyóföld szíveként és fővárosaként is emlegetett központja. A város képes egyesíteni azt, amire egy nyaralás során vágyni lehet, a gyógyító erejű pihenést, a szórakozást, valamint a kulturális tudást. A gyógyfürdőt, melynek gyógyító vize a legmagasabb kéntartalommal rendelkezik az országban, a top háromban emlegetik. A hévíz 1968 óra hivatalosan is gyógyvíz minősítésű, nemcsak reumás megbetegedések, ízületi kopások, sérülések és ortopédiai műtétek kezelésére alkalmas, javíthatja az anyagcserét és a szervezet ellenállóképességét is. A pihenésben segíthet, hogy a Zsóri Fürdő köré épült üdülőövezetben nemcsak egy frissen felújított négycsillagos szálloda, hanem egy különleges kemping is várja a turistákat.

  1. Kislany teli cipo baxx
  2. Csirke keltetés hőmérséklete
  3. Hazassagi evfordulo kepeslap